Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vatikán o józe

1. 12. 2016

Jsem Rádžajogín. Postoji katolické církve nerozumím. Vedu cvičení Jógy od dubna 2004, je nás tak 70 lidí, co společně na 6 cvičeních cvičíme - myslím, že nikdo z nás není posednutý, někdy jsme spíš usednutí (na podložce). Laskavé a tolerantní poselství Rádžajógy je v našich srdcích.

Naší vlastností je doufám velkorysost - tak žehnej katolické církvi a mocným tohoto světa Bůh a nebojte se tolik, meditace a cvičení Vás o ovečky (tedy peníze) nepřipraví.

Jóga říká: Cti všechna svatá místa a všechna náboženství, tak to děláme. Realizujeme ve svém životě: Ahinsá paramó dharma - Nenásilí je nejvyšší zákon.

Petra Randáková

Indické Bohy miluju, Ježíše taky - byl to Rádžajogín a nejedl maso - nezabíjel zvířata!

 

TYTO ČLÁNKY (NÁZORY) NESDÍLÍM

Vatikán: jóga způsobuje posednutí démonem

14. listopad 2016

Podle hlavního vatikánského vymítače ďábla stojí za nárůstem případů lidí posedlých démony jóga a četba Harryho Pottera.

Otec Cesare Truqui nedávno převzal roli hlavního vymítače ďábla katolické církve a jak je vidět, bere svou práci velice vážně. Veřejně promluvil o tom, jak podle něj na celém světě roste počet případů posednutí démony a zároveň pro to má i překvapivé vysvětlení. Tvrdí, že za tuto historicky nejvyšší úroveň může četba Harryho Pottera a jóga.

Popularita Harryho Pottera a další fantastické literatury, filmů a televizních seriálů může podle něj za to, že jak mladí lidé, tak dospělí provádějí různé činnosti, které mají za následek přivolání satanských duchů, vysvětluje profesor Giuseppe Ferrari.

Jógu viní kvůli jejímu původu, jelikož se jedná o starověký způsob uctívání hinduistických božstev. Katolická církev varovala, že cílem různých pozic jógy je vyjádřit úctu těmto bohům. Lidé, kteří cvičí jógu, ale nejsou hinduisté, proto nemusí získat přízeň těchto bohů, ale spíše démonických duchů, kteří mohou využít zranitelnosti člověka v tomto okamžiku k tomu, aby vstoupili do jejich těl.

Otect Truqui si kvůli svému přesvědčení o nárůstu démonických posednutí stěžoval na nedostatečný výcvik vymítačů ďáblů v katolické církvi. „Ministerstvo pro vymítání ďáblů je mezi kněžími poměrně neznámé,“ řekl. „Je to, jako kdybyste chtěli dělat novináře, ale nevěděli jak vést rozhovor.“

www.energiezivota.com/.../857-vatikan-joga-zpusobuje-posednuti-demonem

 

starší články

13. 3. 2016

Katolocká církev odsuzuje Reiki, bylinářství, jógu, homeopatii a kartářství úplně stejně jako ve středověku, trochu mě to překvapilo....

http://www.vojtechkodet.cz/dulezite-otazky/reiki-a-krestanstvi-odpoved-na-otazku.html

http://www.vojtechkodet.cz/svedectvi/homeopatie-svedectvi-ex-homeopata.html

 

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>