Jdi na obsah Jdi na menu
 


Narodila jsem se 20. ledna 1967. 17 let jsem pracovala ve školství, učila jsem (1993 - 2010). Teď učím, doprovázím víc dospělé. S dětmi hraju volejbal.

Od roku 2004 vykonávám lektorskou a poradenskou činnost, pořádám kurzy, vzdělávací a sportovní akce, trénuji volejbal, vedu  cvičení  jógy a čchi-kungu.      

Poradenství v oblasti tělesného a duchovního zdraví a energetické pomoci se intenzivně věnuji od roku 2007. Nadpřirozené schopnosti - vnímání (siddhi) mám od dětství. 

Součástí mé pomoci je psychická pomoc, čištění - harmonizace těla a duše, úplná relaxace, práce s energií, barvami, mantrami, propuštění napětí a blokovaných emocí (vše za vědomé spolupráce s léčeným). Doporučuji konkrétní cvičení, stravovací a životosprávný režim, podpůrnou bylinnou léčbu, detoxikaci.

        S lidmi mohu projít zážitky minulé, propustit negativní emoce - očistit tělo. Odpojit pouta, kterými uniká jejich energie. Jsem spojena s čistou energií - Světlem, tuto energii umím předávat a tím harmonizovat/čistit  tělo hmotné, mentální i emocionální.

             Každou pozitivní myšlenkou léčíme svět kolem nás i sebe.

  Petra Randáková   okozdravi@volny.cz

 

Harmonizuji lidi rukama  - předávám energii jejich duši i tělu, prosvětluju a propojuju energetické dráhy, předávám léčivé kódy tělu i duši. S lidmi mluvím, poznávám je, vnímám jejich vizi zrození. Duše nám řekne co potřebuje pro své zdraví a štěstí. Pracuji s třemi částmi osobnosti - harmonizuji vnitřní dítě, střední Já a vyšší Já. Lidé na setkáních často pláčou, začínají znovu vnímat. Znovu se ve svém životě vrací k tomu, co je bavilo, zpomalí, znovu vidí krásu světa. Uzdravují se.

cakry.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Květen 2010

 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>