Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak, tak to je

25. 10. 2020

 

Václav Veverka vtipy č.17900 - Konec Prymuly

MOJE FIRMA už má nějak dlouho zakázané všechny činnosti. Existuje ještě? Stejně se budu smát a hlavně www stránky si nechám.  Vždycky jsem si myslela, že stát není firma, vlastně jsem to od školy věděla, teď o tom pochybuji. Náš stát asi firma je, firma Jakeše druhého a plukovníka a ministra v záloze. Hodně lidí teď propustili, za nevhodné chování (chování podnikavé - podnikatelské).

Když jsme chodili Já, Vlaďka a Petr, kdysi dávno do práce, o přestávkách jsme se hodně nasmáli. (Roky 1993 - 2002, ZŠ Netolice). Měli jsme všichni tři divadelní talent. Smáli jsme se Nemoci šílených krav a jejímu řešení/neřešení, možná jsme tu nemoc i chvilkama měli. Smáli jsme se lidské hlouposti, nekompetentnosti, neschopnosti reagovat a rychle věci řešit, nepropojenosti různých institucí a úřadů, nejvíc jsme se smáli sami sobě, našemu svobodnému chování doma, nebo jinde. Smáli jsme se také často s kolegy a přáteli ve sborovně. Díky za ty porevoluční svobodné časy. 

Teď jsem jenom doma a tak tyhle hry hrajeme doma s manželem a dvěma kočkami. Já jsem plukovník v záloze. Řvu na kočky: "Zakazuje se lézt k sousedům přes plot!"  Jindy  kočkám říkám: "Já plukovník v záloze říkám, dnes a zítra se to dovoluje, sousedi nejsou doma." Manžel zase hraje, že já a kočičky jsme jeho firma. Že já jsem jeho zaměstnanec, který je stále po ruce a všechno vydrží. Možná to nehraje!? Radujeme se z bochníku chleba, vždy mu požehnáme a než ho sníme, tak si s ním popovídáme. U řezníka se ptáme, jestli taky mají pro kočičky myši. Pak si zase hrajeme/nehrajeme na plukovníkovo střety zájmů. Já jsem vegan, manžel je masožravec. Prostě děláme blbosti a s velkým nadhledem. 

Vzpomínám na Netolice a posílám pusu svým kolegům učitelům. Děkuji za moudrost a smích.

Adam Lešikar vtipy č.18085 -

A teď vážně. Vzkaz pro média 1. Nechte mluvit o demonstracích také demonstrující. Vaše kecy, že lidé demonstrují proti roušce, dost připomínají rok 1989 a to, co v médiích tenkrát říkali provládní mamrti! To, jak je tam teď policie mlátila, je taky stejné jako v roce 1989. Lidé se promořují svobodou a mě už nakazili dávno.

Vzkaz pro televizní média 2. Prymula je pro nás prach, už o něm nevysílejte nic, slyšeli jsme co mlel na tiskovce s novinářem Respektu. To stačí. Ten lže jak když tiskne, kdykoliv a kdekoliv. On přece není plukovník, on je jen plukovník v záloze. Jestli choval na klíně Faltýnek jeho, nebo on v Riu choval na klíně Faltýnka, je nám úplně jedno.

Vládce Jakeše druhého v televizi už vůbec nedáváme. Křičíme na něj: "Ty už nemluv, nevydržíme Tě - asi z Tebe umřeme. Ty Jakeši Nadruhou. Čau. Vrať se do svého Babišova nebo do Jakešovo Bilakovo Lhoty.

Vzkaz pro televizní média 3. Prosím televizní média o informace např. o Argentině a o tom, jak odtud odcházejí zahraniční firmy, o informace o lidech ve Slovinsku a jejich penězích v bankách. Chceme informace o léčení lidí v zemích, kde je vysoké procento z covidu uzdravených. Jsou to chudé země, tak jaká používají antivirotika - antiparazitika? A tu očkovací masáž si odpusťte, jste za ní tak dobře placení, nebo jste jen hloupí?

Pravda o nás: Od března jsme stále doma čtyři (2 lidé, 2 kočky). Jeden z nás má už přes týden bezdůvodně průjem. Druhý se bezdůvodně od května hodně dusí a kašle, nevyjde schody. Dva často zvrací, jeden se k tomu divně motá. Každému je něco jiného. Příčiny jsou z hlediska etikoterapie jasné: jeden se z toho potento, druhého to dusí a kočky zvrací, chtějí být asi doma samy. To je realita. A uzdravení? To přijde samo, anebo ne. Stejně mě to tu moc nebaví. Narodím se na nádherné planetě, s nádhernou přírodou a jezery a horami, krásnými zvířaty a lidmi. A budu zpívat, já mantry, manžel písničky country. Hlavně se narodíme všichni čtyři na planetě bez komunistů a plukovníků. Slyšíš Bože, Ty to i vidíš, viď.

Petra Randáková, v minulosti OSVČ a ta, která demonstrace a promořování svobodou miluje. (Už od roku 1989 - Pražáci a svobodní lidé díky!)

Mimochodem opravdovým vnitřním klenotem jogínů/lidí jsou svoboda a veselost a spojenectví s Bohem!

 

Následující video není jen demonstrace ubohosti našeho šéfa firmy, jsou tam i důležité informace a normální a zdravé názory. Díky Kovy, inspiruješ mě.

 

 

 

 Jan Tatarka vtipy č.17513 - Koronavirus

 

Karel Urban vtipy č.17832 -

 

 

 

                  

 

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>