Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK JSEM NA KONCI ROKU ONEMOCNĚLA TĚŽŠÍ CHŘIPKOU, která dostala název covid 19

8. 1. 2021

O tom, že to byl covid svědčily příznaky (také ztráta čichu a chuti) a více nakažených. Nemoc trvala 8 dnů. Dostat sebe - duši a tělo do plné síly a radosti trvalo - trvá mnohem déle.

PRŮBĚH NEMOCI

29. 12. mě už ráno bolela hlava, bolest se zhoršovala a bylo mi i blbě od žaludku. V poledne jsem dovařila oběd a přepadla mě velká slabost, neudržela jsem se na nohou. Šla jsem si lehnout, bylo mi vedro a bolelo mě na plicích a v krku. Večer mě velmi pálila průdušnice, dusila jsem se, bolest hlavy byla nesnesitelná. Kašel jsem měla nejdřív suchý, později jsem dostávala záchvaty kašle. 

2 dny a dvě noci jsem pronaříkala bolestí a taky strachem z udušení. Nejvíc mi pomáhala horká termoláhev na plicích a vdechování jedlé sody (vařila jsem jí na plotně), bolest hlavy jsem překonávala hlasitým mmmmmmmm při výdechu. Třetí a čtvrtý den mi hodně bušilo srdce, nepříjemné to bylo hlavně v noci. 3 dny jsem nejedla. Pak jsem jedla samá jídla s česnekem: česnečku, guláš z hlívy, špenát, topinky atd. Pila jsem vodu s půl citrónem - 3 x denně, užívala jsem také imunoglukany.

 

3. den se stav zlepšil, bolest hlavy byla menší a mohla jsem nasadit celou patrolu přírodních léků.

CO JSEM UŽÍVALA

Pila jsem 3 čaje: šalvěj, ajurvédský průduškový (existují asi 3 druhy, všechny posilují imunitu a jsou antivirové) a lapacho. Užívala jsem troje homeopatika: oscillococsinum, kalium iodatum a aurum. Na hrudník jsem mazala kapky: šalvěj, šišák a echinacea + termoláhev, kapky jsem také pila ve vodě.  Přímo na jazyk jsem 2 x denně kapala olej z grepových jader. 

3 x denně jsem vdechovala roztok jedlé sody, vždy nejméně 20 minut. Hned při prvním vdechování to pročistilo nos a mohla jsem dýchat nosem, rychle to mírnilo bolest na plicích a zlepšovalo mé dýchání. Myslím, že právě tohle mě zachránilo před ještě těžším průběhem nemoci. Jsem totiž bývalý astmatik a všechno mi jde hlavně přes průdušky.

Zázračná byla léčivá síla termolahve, prohřívala hrudník a také klouby, které bolely a byl v nich chlad.

CO  BYLO NEJHORŠÍ

Šílená bolest hlavy a krčních svalů a strach, že když se to zhorší nezvládnu dušení. Manželovi jsem dala zákaz zavolat sanitku. Takže jako vždy jsem se v léčbě ocitla sama. Pochybuji, že by mi v nemocnici dali termolahev a jedlou sodu. Nejspíš by mi dali antibiotika, to by mou léčivou sílu vůči virům, které přijdou, spíš oslabilo. Také jsem se bála, že v nemocnici dostanu mnohem větší nálož viru. 

Nejhorší byly noci, pociťovala jsem divný vnitřní třes. Ráno jsem se probouzela celá bolavá, jakoby mě někdo celou noc mlátil.

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct |  Horoskopy.blesk.cz

CO BYLO ZAJÍMAVÉ

Jako vždy jsem komunikovala s Bohem a dostávala zajímavé odpovědi. Také jsem za zavřenýma očima viděla barevné filmy, stačilo říct téma nebo položit otázku. Děkuji Bohu a bytostem světla za uzdravení a za pomoc při uzdravování. Svět se mi teď zdá hezčí, jsem vnímavější, snad i hodnější. 

Veď mě Bože dál, veď mě ať dělám věci čistě,

ať čistě vnímám, myslím, mluvím a jednám.

Dopřej mému dnešnímu dni obdivuhodné světlo boží, které je požehnané, které mě a mou rodinu bude chránit a povede nás cestou moudrosti, míru i radosti.

Děkuji za krásu, kterou vidím a lásku, která je všude se mnou.

Petra Randáková

Oslovte svého strážného anděla: 5 cest, aby vám mohl pomoci |  Horoskopy.blesk.cz

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>