Jdi na obsah Jdi na menu
 


TRADIČNÍ AJURVÉDSKÉ OVOCE

10. 11. 2020

Indické mango vydrží díky nanotechnologiím měsíc čerstvé – Ekologické  bydlení

AMALAKI

POSVÁTNÉ OVOCE, OVOCE DLOUHOVĚKOSTI

Obsahuje široké spektrum antioxidantů a bioflavonoidů, esenciálních aminokyselin, minerálních látek a vitamínů. Obsahuje vápník, železo, fosfor, karoten, vitamíny B1, B2, velké množství vitamínu C.

Pomáhá udržet dobré zdraví a dosáhnout dlouhověkosti. Regeneruje tělesné tkáně a zvyšuje počet červených krvinek. Vynikající tonikum pro orgány, tkáně, krev.

Posiluje imunitu organismu. Podporuje srdeční a mozkovou činnost. Pomáhá eliminovat toxiny.

Nejlepší ovoce: Bohaté na vitamíny a minerály - Žena.cz - magazín pro ženy

BANÁN - BANÁNOVNÍK OVOCNÝ 

OVOCE MOUDRÝCH

Zralý plod je přírodním zdrojem draslíku, hořčíku, vápníku, železa, zinku a vitamínu C a B6. Podporuje energetickou výživu organismu a energetickou rovnováhu. Přispívá k uvolnění svalstva. Příznivě působí na nervový systém a hladinu krevního tlaku. Neutralizuje překyselení žaludku. Je vhodnou výživou při snižování váhy. Prospívá činnosti střev. Pomáhá vstřebávání vápníku. Posiluje pevnost kostí.

ANANAS - ANANASOVNÍK CHOCHOLATÝ

OVOCE ŠTĚDROSTI

Zralé plody obsahují trávicí enzym bromelin, který podporuje trávení a spalování, napomáhá při snižování váhy. Je zdrojem vitamínů řady B a C, A.  Podporuje žaludeční a střevní činnost. Posiluje imunitní systém. Povzbuzuje mozkovou a srdeční činnost. Přispívá k detoxikaci organismu. Příznivě působí na funkci ledvin.

Proč ananas, jak jej skladovat a čím je prospěšný našemu tělu?

MANGO - MANGOVNÍK INDICKÝ

KRÁLOVSKÉ OVOCE

Zralý plod je bohatým zdrojem energie pro celé tělo, vyrovnává biologické energie, podporuje výživu všech sedmi tělesných tkání. Obsahuje široké spektrum antioxidantů, vitamín C, beta - karoten, vitamín A a B6. Prospívá ledvinám a trávicímu systému. Podporuje srdeční a mozkovou činnost. Přispívá k regeneraci pokožky. Posiluje zrak a imunitní systém. Napomáhá tvorbě červených krvinek. Snižuje překyselení žaludku.

Papája (Carica papaya) semena papáji - 5 ks - Kup si Čaj - Čajovna Setkání

PAPÁJA MELOUNOVÁ

ANDĚLSKÉ OVOCE

Je bohatým zdrojem vitamínů A, C a E. Velké množství antioxidantů posiluje imunitní systém. Obsahuje trávicí enzym papain, který podporuje zdravou žaludeční a střevní činnost. Vyrovnává energetické hladiny organismu. Napomáhá redukci cholesterolu a tělesné nadváhy. Příznivě působí na kardiovaskulární systém. Zlepšuje zdraví pokožky a proces její regenerace. Posiluje imunitní systém. Snižuje riziko onemocnění trávicího traktu, odvádí a neutralizuje toxiny.

 

DOUFÁM, ŽE NÁS TO TROCHU INSPIROVALO

K OSVĚŽENÍ JÍDELNÍČKU

RYBÍZ_2 (600 x 428)

LÉČIVÉ ÚČINKY má samozřejmě i naše ovoce

(angrešt, rybíz, meruňky, broskve, třešně, ostružiny, maliny, hroznové víno, ...)

Osobně mám ráda naše ovoce i ovoce tropické. Jako duše jsem žila už na všech kontinentech, a tak je mi i ovoce, které roste v dalekých krajích, energeticky, vibračně, informačně blízké. Miluju naše lesní ovoce a pak grepy, mandarinky, pomeranče, banány.

Šťávu z pomeranče nebo mandarinky s medem nebo javorovým sirupem ráda používám na listové saláty.

Děkujeme stromům i keřům, rostlinám a Bohu za ovoce a jeho živou energii.

P. R.

Obst und Gemüse am besten mit Schale - Salzburg-Marathon-Blog - News -  Salzburg Marathon

 

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>