Jdi na obsah Jdi na menu
 


PÁR SLOV NE O COVIDU, SPÍŠ O SITUACI

24. 10. 2020

 

Ahoj jogíni a přátelé.

Strach je prach. Pustím si v meditaci hezký film: Sedím na vrcholku hory, nohy volně přes převis, modrá obloha, skoro pohoda a já pozoruji COVIDOVÉ ŠÍLENSTVÍ s otázkou "O CO TADY SAKRA JDE?"

Je to vakcína? Jde o moc, sílu a bohatství magnátů chemického a farmaceutického průmyslu?

Jsou to peníze a jejich růst? Je to růst bohatství mocných?

Jsou to peníze a jejich pád?  Je to krach virtuálního světa bank a financí?

Je to diktatura mocných (spíš jen zdánlivě a velmi dočasně mocných)?

Je to znárodňování a okrádání v přímém přenosu?

Je to chudoba?

Je to snižování populace? Samo probíhající nebo připravené?

Je to obrana přírody, která nás má už dost?

Jsou lidé (statistická čísla lidí), kteří umírají bez covidu evidováni zvlášť? Manipuluje někdo s čísly? Umírá teď vůbec někdo bez covidu? Chci vidět také tato čísla! Podívám se z vrcholku hory.

Manipuluje někdo s tím, co si máme myslet? Vidím včerejší odpovědi vládce Babiše, vidím, že neodpovídá na velmi důležité otázky, na které se tam (před hradem) někdo (kamery ho záměrně nezabírají) ptá?

Proč nevyzkoušíme na covid český levný lék antabus nebo léky, které používají v zemích, kde mají už teď 95 % a vyšší uzdravennost? Používají MMS?

Proč oficiální média nikdy neinformují o škodlivosti vakcín? Jsou snad placeny farmaceutickým průmyslem? 

Má nás genetická vakcína nějak výhodně změnit, tak jako se mění geneticky upravené potraviny, které mnoho zemí odmítá? Je to celé náhoda, hloupost a neznalost nebo záměr?

Jsme jako lidé tak nezodpovědní, že zasahujeme do genů přírody a lidí? Jsme snad dokonalejší než příroda nebo Bůh?

NEJSME ANI HLOUPÍ, ANI OTROCI! 

JE TŘEBA SE PTÁT, POZOROVAT, ZODPOVÍDAT, VÉST K ZODPOVĚDNOSTI!

Máme tolik otázek a Vy nám na ně samozřejmě odpovíte. Neboť PRAVDA A LÁSKA VÍTĚZÍ! Jen to někdy má svůj správný čas. Zdravotní sestry a bratry, zdravotní personál a doktory z vrcholku hory prosím: říkejte pravdu a nebojte se, je tolik krásných míst a tolik svobody. Vnitřní svoboda je tu pro každého. Jsme nezrození, nesmrtelní, všemohoucí a vševědoucí, krásné božské duše. Bůh Vám žehnej a děkujeme, hlavně ať Vám taky vládnoucí konečně zaplatí! A včas, dokud je z čeho! Jo a ubraňte se genetickým vakcínám, nebude to lehké. Není lepší v případě těžkého průběhu onemocnění infuze s protilátkami (třeba z plazmy), a ne preventivní zcela neznámá vakcína?

A teď, protože celým svým srdcem miluju svou (naší) jógovou cestu, doporučuji:

Ptejme se naprosto svobodně! Spojme se s Pravdou, se Zdrojem.

Chraňte s velkou láskou své zdraví a zdraví ostatních, posilujte imunitu, vlastně svou léčivou sílu, své světlo - světýlko!

Zdravě jezte, pracujte, cvičte, meditujte a v klidu spěte. Smějte se, až ráno a přes den!

Udržujte vnitřní klid a nadhled, vložte program uzdravení - harmonizace. Mistrovsky pozorujte. Vložte program souladu s Přírodou, s Vesmírem, se Sebou.

Pomáhejme a dávejme své práci na planetě Zemi to nejlepší.

 

Používejte tyto a další modlitby:

Veď mě Bože ať dělám věci čistě. Ať čistě vnímám, myslím, mluvím, jednám. Ať vím.

Prosím Boha ať se pravda ukáže, ať je zjevná a my to uneseme (sneseme). Oslavíme.

Prosím Bože dej čistotu a světlo, vnitřní svobodu a zdraví mé rodině, mým přátelům, lidem. Prosím chraň mou velkou rodinu a tuto planetu. Vem mě za ruku, až budu odcházet.

Ať se lidé v nemocnici a doma uzdravují a zdravotníci a pečovatelé si taky odpočinou!

 

Právě teď rozvíjejme 6 vnitřních klenotů. Toto je odpověď na naše otázky. Na otázky výše. Tohle je to nejdůležitější. Je to cesta k osvícení (ke Světlu), ke klidu a pohodě, k nesmírnému (vesmírnému) a věčnému bohatství!

Jsem ŠÁMA - VNITŘNÍ TICHO A MÍR.

Koupu se v tichu. Medituji. Zpívám mantry. Jsem spojen/a s hudbou Vesmíru a Země, se svým srdcem, se svou Duší. 

 

Jsem DÁMA - VLÁDNUTÍ.

Vládnu svým myšlenkám a emocím. Jsem člověk poctivý. Moje mysl je povznášející, pravdivá a tvořivá. Tvořím dobro a soulad, harmonii. Léčím a uzdravuji, pomáhám, dávám radost a naději. Negativní myšlenky a strach jsou prach. Mým zaměstnavatelem i přítelem je Bůh. Mojí rodinou a spolutvůrci jsou ostatní Bohové, bytosti Světla a lidé, zvířata, stromy, rostliny.

 

Jsem ŠRÁDHÁ - DŮVĚRA.

Věřím v dobro a spravedlnost, trpělivost a velkorysost. Věřím v sebe a své činy. Vnímám vyšší světy a ochranu, kterou nám poskytují. Smrt je také narození, znovunavrácení krásy a mládí, svobody a moudrosti.

Vím to, protože mám právě teď v nemocnici v Jindřichově Hradci svou babičku, jsem ve spojení s její Duší. Babi, slyším Tě a jsem s Tebou. Vidím Tě zase krásnou a mladou, s dlouhými vlasy a kolem postele je tolik bytostí Světla, jako bylo u dědy. Zklidňuji Tvé srdíčko na dálku a říkám NAŠE SRDCE KLIDNĚ A PRAVIDELNĚ BIJÍ. Prosím Boha a Ježíše, aby Tě drželi za ruku. Děkujeme. Posílám lásku, tolik lásky a krásy. Děkuju, že jsi, že Tě znám. Vždycky a všude si Tě najdu. Obejmu Tě, dám Ti pusu. A budeme se tam smát.

Neutíkáme. Věříme v krásný život tady i tam. Teď realizujeme své poznání tady a svou tvořivost tady. SVĚT SE UZDRAVUJE, HARMONIZUJE!

 

Jsem TITIKŠÁ - VNITŘNÍ SÍLA A VYROVNANOST.

Nastalo ticho, obnovíme síly. Umíme si odpočinout. Zharmonizovat - spojit Tělo a Duši, Mysl a Vědomí.

Právě teď všem všechno odpouštím, nedržím chyby (pouta) druhých. Také se omlouvám, pokud jsem někdy vědomě nebo nevědomě ubližovala. Odpouštím si a prosím o odpuštění.

 

Jsem UPARATI - NADHLED.

Máme přece uvolněná ramena. Život je jen hra. Půjdu životem lehce a hravě. Tomu, co dělám, dám to nejlepší. Vždycky se budu smát. Je tolik vtipů a krásných setkání.

Ať mě to tady baví, ať porozumím smyslu svého života.

Ať se neberu příliš vážně!

 

Jsem SAMÁDHANA - SVĚTLO A NADĚJE.

Naším cílem je čistota, čisté vědomí, osvícení.

Jsme na cestě do vyšších světů.

Co očekávám?

Prosím jen o toto: Ať jsem kdekoliv, tak ať vím o Bohu, ať mě drží za pravou ruku a ať mám s sebou svou lásku k Bohu a k lidem, zvířatům a rostlinám.

 

Petra Randáková - Namahé (Ta co tančí s Bohem)

Nepatřím k žádnému náboženství, jen miluju Boha a Bohy všech náboženství a všechna posvátná místa

Napsala jsem jedním dechem pro Ty, co tomu rozumí. Pravopis, čárky opravím později. Možná.

imagescauwbtj7.jpg

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>