Jdi na obsah Jdi na menu
 


Covid-19 lze zlikvidovat pomocí CDS!!! A velmi účinně!

11. 12. 2020

Poznámka: CDS lze koupit na: https://www.cds2-aqua.cz/kde-koupit-cds2/

převzatý článek

29.9.2020

Sdružení s názvem COMUSAV je Evropanům téměř neznámé. Časopis Nová Regena jako první tištěný časopis poskytuje široké veřejnosti informace o tomto sdružení, které stojí za intenzivní propagací a šířením využívání roztoku CDS – oxidu chloričitého – při léčbě covidu-19 v Latinské Americe.

Andreas Ludwig Kalcker

Andreas Ludwig Kalcker

Časopis Nová Regena získal od vynálezce CDS (Chlorine Dioxide Solution) Andrease Ludwiga Kalckera exkluzivní kontakt na ředitele sdružení, lékaře Manuela Aparicia. Podle Andrease Kalckera je to skutečný hrdina naší doby a my s ním souhlasíme!
Náš rozhovor proběhl formou e-mailové komunikace a jsme velmi rádi, že si pan Aparicio udělal čas na zodpovězení našich otázek.

Vážený pane doktore Aparicio, mohl byste nám, prosím, představit sdružení COMUSAV? Za jakým účelem bylo vytvořeno, jakým činnostem se věnuje a jaké má cíle?
Samozřejmě. Název COMUSAV je odvozen ze španělských slov Coalición Mundial Salud y Vida (Globální koalice v oblasti zdraví a života) a jedná se o celosvětově působící neziskovou organizaci, jejímiž členy je 19 zemí a působí v ní přes 3000 lékařů. Každý týden se věnujeme mnoha aktivitám a jediným cílem organizace je záchrana lidských životů v této PANDEMII.

Dr. Manuel Aparicio

Kde jste se vy osobně poprvé setkal s oxidem chloričitým a jak jste se přesvědčil o jeho účinnosti?
To je velmi zajímavá otázka. O CDS (roztoku oxidu chloričitého) jsem poprvé slyšel teprve v březnu 2020, kdy jsem byl v karanténě. Moje matka mi poslala video biofyzika Andrease Kalckera, na které jsem se nejdřív nepodíval (protože maminky nám toho posílají spoustu), ale ona trvala na tom, že to video musím vidět, a tak jsem se podíval a jeho obsah na mě udělal opravdu velký dojem. Protože jsem lékař a vědec, začal jsem číst o CDS a kontaktoval přímo Andrease Kalckera. Měl jsem to štěstí, že jsem s ním mohl několikrát osobně hovořit přes Zoom a on mi všechno ohledně CDS vysvětlil.
Po těch hovorech přes Zoom jsem byl zcela přesvědčen. Svého prvního pacienta jsem léčil 18. května. Byl v kritickém stavu, který se ale zlepšil v řádu minut, a já jsem následně měl možnost vyléčit více než 1000 pacientů během čtyř měsíců. Bylo to neuvěřitelné. Když vidíte sám osobně, co CDS s lidmi, kteří mají covid-19, dokáže, a jak rychle… Nikdy s tím nepřestanu… CDS je záchrana pro celý svět.

Jak se CDS využívá při léčbě covidu-19? Podává se orálně, nebo nitrožilně?
Může se používat oběma způsoby. Nitrožilně (CDI – Chlorine Dioxide Injectione) se podává pouze pacientům ve čtvrtém (kritickém) stadiu nebo pacientům, kteří špatně tolerují orální podání CDS. Já jsem téměř všechny pacienty léčil CDS (orálně) a jen asi 25 pacientů nitrožilně (CDI). Důležité je zmínit, že CDS je možné použít také ve formě klystýru, kloktadla nebo difuzéru při specifických indikacích.

To je pro mě IDEÁLNÍ způsob léčby, tedy PREVENCE namísto LÉČENÍ. Působí prostřednictvím oxidace, čímž vyruší virovou nálož i v případě, že je člověk už infikován. Je vysoce účinný a preventivní dávka je 5 až 10 ml o koncentraci 3000 ppm denně, rozpuštěných v jednom litru vody. Výsledná koncentrace roztoku, který člověk potom preventivně pije, je cca 30 ppm.
Vysvětlím to podrobněji. Dávka 5 ml je pro osoby, u nichž je riziko infekce nízké (což je převážná většina), pacienti s vysokým rizikem infekce jsou ti, kteří pracují v nemocnicích, ve velkých společnostech mezi mnoha kolegy, lidé, kteří pravidelně jezdí hromadnou dopravou nebo ti, kteří mají pacienta s covidem-19 doma.
Předtím, než jsem CDS osobně prozkoumal, jsem pracoval v neprodyšné masce, což můžete vidět na obrázku.
Nyní beru pravidelné preventivní dávky CDS, a i když jsem denně vystaven kontaktu s desítkami pacientů s onemocněním covid-19, neonemocněl jsem a jsem stále při testech negativní. Chápu, že se ostatní lékaři dívají na CDS s nedůvěrou. Když se ale sami přesvědčí, jak CDS efektivně pracuje a jak je jeho užívání jednoduché, zůstanou u něj. Každý z nich si ho totiž pro orální používání může také sám vyrobit. Již přes 3000 lékařů používá u svých pacientů CDS pro léčbu covid-19. Je fantastické, jak CDS pracuje.

Můžete, prosím, uvést některé zajímavé případy související s CDS a onemocněním covid-19? 
O tom bych mohl napsat knihu, ale mohu vám říct, že mám mnoho případů a příběhů, které si zaslouží pozornost. Měl jsem jeden konkrétní případ, který pro mě hodně znamenal, byl to otec tří dětí, který mě kontaktoval a řekl mi: „Doktore, prosím vás, zachraňte mi život, mám tři malé děti a nechci umřít, chci tu pro ně být.“ Úplně se zotavil z velmi těžkého stavu a nyní mi každý den posílá vděčné zprávy… a přesně tohle mi CDS přináší.

Jaká je teď v Jižní Americe situace v souvislosti se situací okolo covidu-19?
Podle mě je stav kritický, kvůli chudobě a dezinformacím. Viděli jsme tady mnoho případů a mnoho úmrtí, a proto prostřednictvím sdružení COMUSAV propagujeme prevenci a včasnou léčbu pro všechny. CDS je nejlevnější a velmi účinný dostupný lék, přezdíváme mu „kyslík pro chudé“. Přesto funguje skvěle i u bohatých.

Na webu sdružení Comusav (www.comusav.com) je uveden seznam kontaktů pro následující státy: Argentina, Guatemala, Bolívie, Honduras, Brazílie, Mexiko, Chile, Paraguay, Kolumbie, Panama, Kostarika, Peru, Kuba, Dominikánská republika, Uruguay, Ekvádor, Venezuela a také Španělsko. Jak fungují jednotlivá zastoupení?
Každá země má vlastní nezávislou organizaci, na kterou dohlíží a kterou centrálně koordinuje COMUSAV (Coronel Tamayo, Tannia Bayas a Andreas Kalcker). Začínali jsme ve třech zemích a jen s hrstkou lékařů, dnes jsme stále větší a větší organizace, která se už nedá zastavit.

Je použití oxidu chloričitého při léčbě covidu-19 v některých z těchto zemí legální? 
Ano, bylo oficiálně schváleno v Bolívii. Pracujeme ve všech zemích, pokročili jsme ve Venezuele, Dominikánské republice a Kostarice a nezastavíme se, dokud nebude léčba legální v každé z těchto zemí. Lidé po celém světě totiž na covid-19 umírají naprosto zbytečně.

Máte k dispozici nějaké statistiky o počtu lidí, kteří se z covidu-19 úspěšně vyléčili díky CDS? 
Přesný počet nemám, protože jsem případy covidu zcela zavalený, ale mohu vás ujistit, že já sám jsem vyléčil víc než 1000 pacientů. Nejdůležitější však je, že jsem podal preventivní léčbu (dávku 10 ml) více než 2500 různých rodinných příslušníků, kteří byli v přímém kontaktu s pacienty s covidem, a u těchto lidí se NIKDY nerozvinuly žádné symptomy.
Dnes mám pod dohledem více než 10 000 lidí, kteří užívají preventivní dávky (5–10 ml) CDS, a to bez jakýchkoli nežádoucích účinků. V rámci naší koalice jsme podrobně v lékařských zprávách zdokumentovali přes 15 000 pacientů s covidem-19… a pokračujeme.

Jak se ověřuje, že se někdo zotavil díky CDS? Jsou o tom k dispozici nějaká data?
Nejdůležitějším faktem je klinický vývoj pacienta. Většina pacientů se zotaví do 3 až 5 dnů, u kriticky nemocných může léčba vyžadovat 2 až 3 týdny a u těchto pacientů provádíme CT, rentgen, laboratorní testy (PCR, specifické protilátky atd.) a SpO2, abychom se ujistili, že se pacient zotavuje. Já osobně jsem zdokumentoval uzdravení pomocí více než 100 CT skenů atypické pneumonie způsobené covidem-19. To je ten stav, kdy se většinou pacienti v západních zemích připojují na „ventilátor“. CDS tohle všechno zcela řeší. Máme snímky plic před zahájením podávání CDS a po uzdravení. Je to něco, co by měl vidět každý lékař a měla by s tím být seznámena i široká veřejnost. Levný a efektivní lék na covid-19 už máme k dispozici!

Jaké jsou aktuální údaje o covidu-19 v Latinské Americe? Máte nějaké podrobnosti? 
S lítostí musím říct, že údajům nedůvěřuji, myslím si, že se s nimi z různých důvodů manipuluje, a proto mám své vlastní údaje o nových pacientech, kteří mě kontaktují každý den. Není to ale dobré. Šíří se to jako lavina.

Na webu www.comusav.com jsou uvedeny kontakty pro: pacienty, úřady, sociální pracovníky, lékařské pracovníky, laboratoře a právníky. Jak systém funguje?
Jak už jsem zmínil, jsme velmi dobře organizovaná koalice s celosvětovou působností, což znamená, že máme multidisciplinární tým, jehož členy jsou lékaři, lékařský personál, vědci a právníci bojující v této nekonečné bitvě proti nesmyslným omezením, která v mnoha zemích ohledně CDS jsou. CDS není nikde zakázané, jen není ve většině zemí povolené k léčbě covidu-19, i když tak skvěle funguje. Chápete ten paradox? Lidé umírají, a my tu máme levnou a dostupnou látku, která to může na celém světě zcela vyřešit během několika měsíců. Na webu jsou tyto informace k dispozici.

Jak se v jednotlivých zemích zakládají „pobočky“ sdružení Comusav?
Každá země má vlastní organizaci. V Mexiku máme prezidenta (doktor Pedro Chávez Zavala), dva viceprezidenty, já sám reprezentuji střední a jižní Mexiko a můj drahý kolega, doktor Sandro Moncada, reprezentuje severní Mexiko. Dále máme více než 30 delegátů pracujících pro COMUSAV Mexico (lékaři, chemici, komunikátoři, fyzioterapeuti, zubaři, právníci…). V Mexiku s k nám připojilo mnoho lidí a stejný vývoj předpokládám i v ostatních zemích.

Tento článek pravděpodobně u našich čtenářů vyvolá silné reakce. Mohou fungování sdružení COMUSAV nějak podpořit jednotlivci?
Ano, prosím, potřebujeme značnou podporu. Zveme všechny k účasti na tomto obřím celosvětovém projektu, který má změnit aktuální světový pohled na CDS a pomoci nám zachraňovat životy! Kromě toho nám může na www.comusav.com kdokoliv přispět, postup je úplně jednoduchý a budeme velmi vděční. Hlavním cílem sdružení COMUSAV je zachraňovat životy pomocí levné a bezpečné léčby. Ale lze říci, že konečným cílem této koalice je probudit svět do nové reality.
Chtěl bych také poděkovat člověku, který oxid chloričitý začal prosazovat pro likvidaci mnoha nemocí už před mnoha lety a kterým není nikdo jiný než Jim Humble. Děkuji Jimovi v duchu každý den, že tak dlouho vytrval.

Děkujeme Vám za rozhovor a přejeme, aby se vše podařilo. Kdy jindy, když ne teď.
Ano, to je přesné. Kdy jindy, když ne teď?
Děkuji vám také.

Před seznámením se s CDS jsem s pacienty pracoval v masce

Zasedání komory senátorů v Bolívii dne 5. srpna 2020 schválilo zákon, který upravuje výrobu, prodej, distribuci, způsob aplikace a udělení souhlasu k použití roztoku oxidu chloričitého pro preventivní ošetření a léčbu pacientů s diagnostikovaným onemocněním Covid-19.


Bolívie – CDS legální pro léčbu covid-19
Svou rozlohou (1 098 580 m2) je Bolívie co do velikosti na 27. místě na světě. V zemi žije 11 600 000 obyvatel. Hlavním odvětvím hospodářství je těžba nerostných surovin. Bolívie disponuje nesmírným nerostným bohatstvím včetně rozsáhlých ložisek rud stříbra. Lidé ve vedení tohoto státu zřejmě pochopili, že je důležité, aby jeho obyvatelé byli zdraví a aby ekonomika fungovala. A proto rozhodli tak, jak rozhodli
. Příklad bolívijské vlády by měl být příkladem pro ostatní zmatená seskupení na celém světě.

ZDROJ:

https://comusav.com/category/noticias/

http://www.e-regena.cz/covid-19-lze-zlikvidovat-pomoci-cds-a-velmi-ucinne/

http://www.e-regena.cz/video-pres-100-zotavenych-z-nemoci-covid-19-pomoci-cds/

 

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>